Strict Staffing voor werkgevers

Strict Staffing hecht veel waarde aan het opbouwen van een duurzame relatie met haar opdrachtgevers. Uit jarenlange ervaring weten wij dat de organisatiecultuur van bedrijven een cruciaal aspect is in het creëren van de juiste match. Persoonlijk contact met onze relaties staat daarom hoog in het vaandel bij Strict Staffing. Hierdoor zijn wij in staat om te doorgronden wat voor kandidaten het beste passen bij onze opdrachtgevers en daardoor effectieve samenwerkingen te bewerkstelligen.

 

Werving & Selectie

In geval van een Werving & Selectie opdracht zoekt Strict Staffing de juiste kandidaat om uw organisatie permanent te komen versterken. De opdracht is gericht op een reguliere arbeidsovereenkomst tussen u en onze kandidaat. Op basis van een door u of een gezamenlijk opgesteld profiel starten wij onze zoektocht naar de juiste persoon. Wij maken gebruik van een uitgebreid eigen netwerk, verschillende online- en offline wervingsmethoden en diverse jobboards om kandidaten te werven en vervolgens de beste voor u te kunnen selecteren.

Onze Werving & Selectie dienstverlening is geheel vrijblijvend en volledig kosteloos indien wij niet de juiste kandidaat voor u vinden. Er wordt alleen een bedrag in rekening gebracht op het moment dat u en onze kandidaat er voor kiezen een arbeidsovereenkomst met elkaar aan te gaan.

 

Uitzenden & Detacheren

Bij een uitzend-of detacheeropdracht zoekt Strict Staffing de juiste kandidaat om uw organisatie tijdelijk of permanent te komen versterken. In dit geval is Strict Staffing juridisch werkgever voor de kandidaten wat u als opdrachtgever een groot aantal administratieve taken bespaart. Daarnaast wordt u hierdoor uitgesloten van een groot aantal risico’s waardoor u flexibel en verantwoordelijk kunt blijven ondernemen. Strict Staffing is lid van NBBU en is SNA gecertificeerd, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw uitzendkrachten altijd krijgen waar ze recht op hebben.

Payrolling

Onze payroll dienstverlening is erop gericht om u van alle administratieve taken en risico’s op personeelsgebied te ontdoen en uw flexibiliteit te vergroten. Personeelsadministratie en uitzoekwerk op het gebied van wetgeving kan erg tijdrovend zijn. Kostbare tijd die u waarschijnlijk veel liever zou investeren in bijvoorbeeld de groei en ontwikkeling van uw organisatie. Strict Staffing neemt alle taken met betrekking tot personeelsadministratie van u over en adviseert u over relevante wet- en regelgeving met betrekking tot uw personeel zodat u zich volledig kan focussen op de operationele activiteiten en het beste resultaat voor uw organisatie kan verwezenlijken.

Contact

Heeft u vragen voor Strict Staffing, stel dan gerust uw vraag!