Kandidaten

Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen! Je bent actief op zoek naar een nieuwe baan, kijkt rond voor jouw volgende stap of je bent gewoon nieuwsgierig. Wij komen graag met jou in contact om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn in de huidige arbeidsmarkt en kunnen je voorzien van advies en tips met betrekking tot het vinden van een nieuwe uitdaging.

Strict Staffing beschikt over een groot netwerk van opdrachtgevers wat verschillende en uitdagende mogelijkheden biedt voor jouw (nieuwe) carrière.

Route naar de volgende stap

Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk om te achterhalen wat bij je past en wat je zoekt. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat vooral de combinatie tussen jouw persoonlijkheid én de cultuur van een organisatie doorslaggevend zijn voor een succesvolle samenwerking. Daarom komen wij graag persoonlijk in contact met jou.

Ontwikkeling

Ons netwerk bestaat uit organisaties die op zoek zijn naar kandidaten die open staan voor persoonlijke ontwikkeling en die willen investeren in een succesvolle toekomst voor beide partijen. Ontwikkeling bestaat uit het vergaren van meer praktijkkennis, het starten van een nieuwe opleiding of een combinatie van beide. Aan de slag Een vast dienstverband bij de opdrachtgever is het doel waar wij naar streven. Hoe? Door je uitstekend te begeleiden voor, tijdens en na de uitzend- of detacheringsperiode en de wederzijdse verwachtingen op voorhand duidelijk te communiceren. Dit zorgt ervoor dat je met het volste vertrouwen aan je nieuwe baan kan beginnen.

Open sollicitatie

Laat je cv achter en wij gaan voor je op zoek naar een passende baan!