Over Strict Staffing

Persoonlijke aanpak

Het koppelen van bedrijven en kandidaten die echt bij elkaar passen realiseren wij door onze persoonlijke aanpak. Uit jarenlange ervaring weten wij dat ieder bedrijf beschikt over een unieke organisatiecultuur die sterk bijdraagt aan het succes van de onderneming. Het is daarom cruciaal dat nieuw personeel past binnen een bepaalde organisatiecultuur waardoor ze zichzelf kunnen onderscheiden en succesvol zijn.

Door persoonlijk contact met onze relaties zijn wij in staat om deze unieke organisatieculturen te doorgronden en daarbij de best passende kandidaten te vinden.

Naar vacature overzicht

Passie voor het bemiddelen van kandidaten

Passie voor het bemiddelen van kandidaten en het oplossen van personele vraagstukken bij organisaties is wat resulteerde in de oprichting van Strict Staffing. Werken vanuit een persoonlijke benadering, om zowel kandidaten en organisaties vooruit te helpen, is onze drijfveer. Duidelijk communiceren is daarbij onze kracht zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Onze Missie

Strict Staffing streeft ernaar om duurzame relaties op te bouwen met haar opdrachtgevers en kandidaten. Ons doel is om bedrijven en kandidaten te koppelen die echt bij elkaar passen. Voor onze opdrachtgevers zorgt dit ervoor dat hun personeelsbehoefte wordt voorzien met kandidaten die van toegevoegde waarde voor hun onderneming zijn. Voor onze kandidaten betekent dit dat ze komen te werken bij een organisatie waar ze zich thuisvoelen en daardoor succesvoller zijn.

Bekijk de vacatures

Ons team

Bas van den Berg

Consultant

Cees Vink

Consultant

Joost Kamperman

Consultant

Roos Bosscha

Backoffice medewerker

Meer weten?

We leren je graag kennen. Om erachter te komen wat wij voor jullie kunnen betekenen!

Contact

Liever teruggebeld worden? Vul het formulier hiernaast in en we bellen je terug op het gewenste moment!